Ontdek hoeveel impact jij kunt hebben bij KPN ICT Consulting

KPN ICT Consulting is hét ICT-adviesbedrijf van KPN. Wij verbinden de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij zijn sterk in ICT en snappen hoe een organisatie werkt. Bij ons werken mensen met een verschillende achtergrond: van technisch specialisten tot verandermanagers en bedrijfskundigen. Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen.

Geen bits en bytes, maar mensen
ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar vooral om mensen. Mensen die nieuwe mogelijkheden zoeken, en daarbij ook vragen hebben. Voor ons maken zij het verschil. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Wij realiseren en verankeren verandering, dankzij onder meer trajecten voor nieuwe technologie adaptie. Vanwege deze mensfocus zijn al onze medewerkers speciaal geselecteerd op peopleskills. Het DNA van KPN ICT Consulting wordt bepaald door deze mensen. Wie zijn dat dan? Initiatiefrijke ICT’ers met een hoog kennisniveau. Sociaal, zelfstandig, nieuwsgierig en creatief.

In het kort

  • ICT
  • Zoetermeer, Apeldoorn, Groningen
  • 800 employees

Kijkje in de keuken

Jobs

Cloud Solution Architect

Zoetermeer, Apeldoorn, Groningen

Young Professional Cloud & DevOps

Zoetermeer, Apeldoorn, Groningen

Cloud Native / DevOps Consultant

Zoetermeer, Apeldoorn, Groningen

Ontmoet onze mensen

Ontdek wat de Privacy consultant van KPN ICT Consulting vertelt over zijn werk.

Stefan, Cloud consultant, vertelt over zijn werk bij KPN ICT Consulting.

Marcel, Lead consultant Security, vertelt over zijn werk bij KPN ICT Consulting.

Lucas Vente van ICS vertelt over zijn ervaring met KPN ICT Consulting.

Ontdek waar jouw kansen liggen

Cloud & Datacenters

KPN ICT Consulting is als onderdeel van KPN uniek gepositioneerd in de markt. KPN als geheel is namelijk de enige partij in Nederland die kan claimen een end-to-end antwoord te kunnen bieden als het gaat om de cloud. Dit begint bij het advies over de te bewandelen route, het ontwerp en de implementatie daarvan bij klanten. Vervolgens kan KPN ook het platform zelf aanbieden, in de vorm van de private CloudNL én public cloud. Daarnaast kan KPN ook de connectiviteit naar de cloud en het beheer van het platform verzorgen, om zo end-to-end de partner te zijn voor alle vraagstukken rondom cloud.

Security

Als security consultant bij KPN ICT Consulting speel je een uitermate belangrijke rol in het veilig houden van de bedrijven in Nederland en de Nederlandse maatschappij. Dat security voor bedrijven een cruciaal aspect is van de dagelijkse gang van zaken, wordt om de zoveel tijd duidelijk als er weer een lek, hack of andere cybergebeurtenis plaatsvindt. Vandaar ook dat KPN dit hoog op de agenda heeft staan en een ruim aanbod aan producten en diensten aanbiedt. Het gaat hier dan niet alleen om het reageren op dreigingen, maar ook om het proactief afwenden ervan.

Data & Analytics

In steeds meer organisaties spelen data een belangrijke rol. Niet alleen in operationele processen, ook staan data steeds vaker bovenaan de strategische agenda. Want door vanuit een dataperspectief te kijken, kijken organisaties werkelijk vooruit. Wij adviseren over alle activiteiten en processen binnen een organisatie die te maken hebben met het beheer en de communicatie van data. Met als doel: de waarde van data te benutten voor operationele en strategische bedrijfsvoering.

Digital Workspace

Verreweg het belangrijkste aspect van je werk als Workspace Consultant bij KPN ICT Consulting is dat de klant centraal staat. Het is je kerntaak om de behoefte van de klant goed te peilen en daar passende oplossingen voor aan te bieden. In dit opzicht vervult de Workspace Consultant een adviserende en faciliterende rol. In eerste instantie is het van belang dat een goed advies aan de klant gegeven kan worden. Hierin kunnen uiteraard producten van KPN zelf opgenomen worden. Daarnaast werk je ook met technologieën van partners om een zo goed mogelijke werkomgeving te kunnen creëren. Je kunt hierbij denken aan producten van Microsoft, Citrix, Google, VMware en Cisco. Uiteindelijk gaat het om de best passende oplossing voor de klant.

[td_block_1 block_template_id=”td_block_template_4″ custom_title=”KPN ICT Consulting featured news” limit=”9″ category_id=”” tag_slug=”KPN ICT Consulting”]