Specialisten in Data, DevOps en Development

Ons hart klopt sneller van technologie. Vakmensen, dat zijn we. En wat we doen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie helpt organisaties slim verder. Effectief en meetbaar bovendien. Aangenaam, CINQ. Specialisten in Data, DevOps en Development. Wij geloven in specialisten, vandaar de driedeling Data, DevOps en Development binnen ons bedrijf. Zo zorgen we dat jij excelleert, want je werkt het best waar je je het meest thuis voelt. Logisch, toch?

Bezoek ook onze website: https://cinqict.nl

In het kort

  • ICT
  • Amsterdam
  • 40 employees

Kijkje in de keuken

Jobs

Werken bij Cinq? Bekijk onze vacatures.

Amsterdam

Software Engineer

Amsterdam

Splunk Engineer

Amsterdam

DevOps Engineer

Amsterdam

Ontmoet onze mensen

Werken als Splunk engineer bij CINQ

Werken bij CINQ als DevOps engineer

Werken als Java developer bij CINQ

Specialisten in Data, DevOps en Development

Over ons

Jong van geest en toch al sinds 2013 aansprekende resultaten, zo presteert CINQ met teamspelers die technologie in het hart hebben. Inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende ICT-consultant. Maar zo volwassen als we zijn, houden we altijd onze ogen open voor nieuwe ontwikkelingen, zien we ICT als topsport met een gezonde dosis humor..

Sharing is caring

Via CINQ zetten we onze consultants landelijk in, op hoogwaardige IT-projecten. Opdrachtgevers noemen onze medewerkers hierbij ‘betrokken’ en ‘gedreven’, en ‘bewezen ICT-experts’. Daar kunnen wij prima mee leven. Kennis delen we onderling binnen onze teams, en met onze opdrachtgevers – dat is hoe we fundamenteel onze business runnen. Klanten profiteren dus altijd van onze knowhow.

Organisatie

Onze organisatie is opgedeeld in schaalbare business-units. De ‘Drie D’s’: Data, DevOps en Development. Dit stelt ons in staat om snel mooie resultaten te behalen. Iedere unit staat onder leiding van een business-unitmanager, die zelf ook als engineer werkzaam is aan een opdracht en zijn of haar verantwoordelijkheid voor het team serieus neemt. Wel zo duidelijk.

Werken bij CINQ

Het zou zomaar kunnen dat je nu al enthousiast bent over CINQ. Dat je er zin in hebt om via ons aan slag te gaan. Begrijpelijk, we vinden het zelf ook het leukste bedrijf in de bizz. En dat komt niet alleen door het werk zelf. Dat zit hem ook in de sfeer, de collegialiteit en alle coole dingen die we organiseren. Reken op workshops, meetups en het bezoeken van conferenties in binnen- én buitenland. Wat dacht je van een jaarlijkse wintersport met heel het bedrijf? De jaarlijkse CINQ-experience? Het eindejaarsuitje met aanhang én hotelovernachting? En nog veel meer. Dat bedoelen we dus.

[td_block_1 block_template_id=”td_block_template_4″ custom_title=”CINQ featured news” limit=”9″ category_id=”” tag_slug=”Cinq” header_color=”#00376f”]