Guiding you towards Customer Centricity and Digital Relevance

Cegeka Consulting is hét ICT-adviesbedrijf van Cegeka, een toonaangevende Europese aanbieder van ICT-oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in cloud, workspace, security, data en analytics, outsourcing en de optimalisatie van applicaties, infrastructuur en bedrijfsprocessen. Wij helpen organisaties bij hun digitale transformatie door advies, implementatie en beheer van de nieuwste technologie. Hierbij verbinden wij de mogelijkheden van ICT met de mensen, doelen en drijfveren van organisaties. Zodat zij vandaag én morgen succesvol zijn. Wij zijn sterk in ICT en snappen hoe een organisatie werkt. Samen helpen wij bedrijven, instellingen en overheden het maximale uit ICT te halen. Zo functioneren zij soepel, veilig en zeker en kunnen ze blijven vernieuwen. ICT gaat niet alleen over bits en bytes, maar draait vooral om mensen. Onze professionals weten dat. Soms een tikje eigenwijs, met de nieuwste inzichten en altijd mensgericht. Cegeka Consulting zorgt dat organisaties klaar zijn voor de toekomst.

Als consultant werk je voornamelijk op locatie van de klant. Uiteraard werk je ook regelmatig op kantoor. We hebben meerdere standplaatsen: Apeldoorn, Groningen, Veenendaal, Eindhoven en Zoetermeer. Jouw woonplaats bepaalt jouw standplaats en regio. Hierdoor beperken we zoveel mogelijk jouw reistijd. Het is ook een bijkomend voordeel in je eigen regio zoveel mogelijk te werken.

Je kent ons voorheen als KPN ICT Consulting en per 1 april 2020 zijn wij officieel een onderdeel geworden van Cegeka.

In het kort

  • ICT
  • Apeldoorn, Groningen, Veenendaal, Eindhoven en Zoetermeer
  • 2.500 employees

Kijkje in de keuken

Jobs

Check the latest Cegeka vacancies

Apeldoorn, Groningen, Veenendaal, Eindhoven & Zoetermeer

Ontmoet onze mensen

Working in the Cegeka Storage Team

Waarom werken als IT Infrastructure Architect binnen Cegeka?

Over ons Cloud-domein

Moderne cloud toepassingen en moderne datacenters

Steeds meer organisaties houden zich bezig met het toepassen van moderne cloud technologieën en/of met het moderniseren van hun datacenters. Als technisch consultant bij Cegeka begeleid je onze klanten met de reis naar deze nieuwe technologieën.

Enerzijds acteren we als trusted advisor en geven we de klant een passend strategisch (cloud) advies. Anderzijds houden we ons bezig met de (technische) transformatie, migratie en innovatie trajecten, waarbij je kan denken aan het moderniseren van applicatielandschappen, het uitvoeren van public cloud transformaties of het moderniseren van datacenters.

Technische veranderingen gaan samen met organisatorische veranderingen. Wij faciliteren onze klanten met adoptie en optimalisatie van DevOps en Security processen. Het geven van training en opleiding, om de kennis van onze medewerkers en die van de klant naar een hoger niveau te tillen, is ons dan ook niet vreemd. Dit tezamen maakt Cegeka dé partner om end-to-end cloud of datacenter vraagstukken op te pakken.

Jouw rol als Cloud consultant

Bij Cegeka ben je als technisch consultant bezig met het adviseren, implementeren en beheren van cloud. De onderliggende technologie waar je als medewerker mee aan de slag zal gaan bij het adviseren en implementeren is hoofdzakelijk afkomstig van drie partners: Microsoft (Azure), Amazon (AWS) en VMware. Hieruit is af te leiden dat Cegeka zich richt op zowel public clouds zoals Azure en AWS, maar ook op private clouds op basis van VMware technologie. Bij Cegeka werk je volgens een in eigen huis ontwikkelde gestandaardiseerde aanpak, ons Cloud Transformation Framework. Ook al worden zowel public als private clouds ondersteund, de voornaamste focus van de werkzaamheden ligt op de public cloud.

Ben je geïnteresseerd in het werken met zaken als Infrastructure-as-Code en DevOps? Dan is het goed om te weten dat wij hier ook mee bezig zijn.

Je werkzaamheden als technisch consultant bij Cegeka zijn erg gevarieerd. Soms adviseer je een klant over zijn cloud omgeving. Het kan echter ook zijn dat je aan de slag gaat met het ontwerpen van een specifieke oplossing of applicatie. Dit kan zowel op het niveau van het algemene design zijn, maar ook dieper gaan en over de afzonderlijke bouwstenen van bijvoorbeeld een applicatie gaan. Tot slot zorg je er als technisch consultant voor dat de daadwerkelijke migratie en implementatie goed verlopen.

[td_block_1 block_template_id=”td_block_template_4″ custom_title=”Cegeka featured news” limit=”9″ category_id=”” tag_slug=”cegeka” header_color=”#00376f”]